Ympäristöarvot

Myymämme laitteet on valmistettu kansainvälisten turvallisuusvaatimusten mukaisesti. Haemme myös aktiivisesti uusia energiatehokkaita laitteita. Kylmälaitteissa käytämme kylmäaineena otsonikerrokselle ja ympäristölle ystävällisiä, säädösten mukaisia kylmäaineita kuten R404a ja R134a, joissa ei ole CFC:tä eikä HCFC:tä. Myöskään eristeet eivät sisällä CFC:tä tai HCFC:tä.

Lajittelemme ja kierrätämme tuottamamme jätteet paikallista jätehuoltoa hoitavan yrityksen suunnitelman mukaisesti. Lajittelemme jätteet seka- ja energiajätteisiin, metalleihin ja ongelmajätteisiin. Metallit toimitamme jatkokäsiteltäväksi, kylmälaitteiden ongelmajäteaineet otamme talteen ja toimitamme asianmukaiseen kierrätyspisteeseen. Pakkausmateriaalit käytämme mahdollisuuksien mukaan uudelleen.

 


Huoltotoiminta tapahtuu pääasiassa asiakkaidemme luona. Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson huollot hoidamme Hollolasta käsin, Kanta-Hämeen huollot Hämeenlinnasta käsin. Maahantuomiemme koneiden huollot muualla Suomessa hoitavat paikalliset sopimushuoltoliikkeet. Säästämme luontoa ja energiaa suunnittelemalla ja jakamalla huoltotyöt niin, että vältymme turhilta ja pitkiltä ajomatkoilta. Huollamme laitteita myös Hollolan toimipisteessä. Huollamme kaikkien laitevalmistajien ja maahantuojien koneita.

Asianmukainen ja säännöllinen huoltotoiminta pidentää laitteiden elinkaarta ja vähentää näin ympäristörasitusta.

Käsitellessään pesuaineita, maaleja ja kylmäaineita huoltohenkilöstömme suojautuu määräysten mukaisesti, sekä käyttää näitä valmistajien ohjeiden mukaisesti. Työntekijämme ovat kouluttautuneet alan vaatimusten mukaisesti ja päivittävät jatkuvasti tietojaan jatkokoulutuksissa.

 
 
 

Muista minut

Davanti Finland Oy, Keskikankaantie 14, 15860 Hollola, 040 557 3388

Ravintolalaitteet | Kahvilalaitteet | Suurkeittiölaitteet