Keittiösuunnittelu

Suunnittelemme erilaiset ammattikeittiöt ja tarjoilulinjastot, niin  uudet kuin saneerauskohteetkin yli 20 vuoden kokemuksella.  Keittiösuunnittelu on yksi tärkeimmistä työvaiheista  ammattikeittiötä perustettaessa. Ajoissa sekä huolellisesti  tehtynä, sen vaikutukset tulevaisuuteen ovat huomattavat. Tiimistämme löytyy vahvan teknisen osaamisen lisäksi vankka keittiöalan kokemus, näin keittiöistä saadaan käyttäjilleen tehokkaita, toimivia sekä ergonomisia työympäristöjä.

Suunnittelu toteutetaan aina tilaajan kanssa yhteistyössä.  Yhteistyöllä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.  Suunnittelussa huomioidaan yksilöllisesti tilojen, käytön ja  materiaalivirtojen asettamat vaatimukset.

Käytämme suunnittelussamme AutoCAD 2D -ohjelmistoa.

 

Suunnitelmat

Perustason suunnitelma on toiminnallinen laitesijoituspiirustus, josta selviää laitteiden sijoittelu, mitat, tilavaraukset, ym. käyttäjälle tärkeät yksityiskohdat. Perustason suunnitelmaan kuuluu myös laiteluettelo laitteiden ulkomitoilla sekä LVIS-tiedoilla laitteiden sähkö- ja putkiliitäntöjä varten.

Laajennettuun keittiösuunnitelmaan kuuluvat myös keittiön LVIS-pistesijoittelu ja mitoituspiirustustasot. Tämä suunnitelmataso nopeuttaa asennustöitä ja poistaa riskin siitä, että LVIS-asennukset ja keittiölaitteet olisivat päällekkäin toistensa tiellä.

Davantin suunnittelupalvelun suunnittelija vastaa aina henkilökohtaisesti keittiöprojektista alusta loppuun ja osallistuu tarvittaessa myös kokouksiin sekä asennukseen. Keittiöt syntyvät nopeasti ja joustavasti ideasta valmiiksi.

Davanti voi tarjota keittiösuunnittelua myös "avaimet käteen" -periaatteella. Tällöin käytämme yhteistyökumppaneitamme LVI- ja sähkösuunnittelussa. Yhteistyökumppanimme käyvät kohteen nykyiset LVIS-piirustukset läpi ja liittävät keittiön laitteet rakennuksen LVI- ja sähköjärjestelmiin. Näin varmistutaan siitä, että uusi keittiökokonaisuus on myös teknisesti rakennukseen liitettävissä. LVIS-suunnittelijat varmistavat myös sen, että asennukset täyttävät kaikilta osiltaan eri alojen voimassa olevat määräykset.

Suunnitelmilla voidaan pyytää tarjoukset muista urakoista. Koska kohteet ovat erilaisia ja rakennusten valmiudet keittiölaitteiden liittämiseen ovat erilaisia, käymme suunnittelupalkkioista aina neuvottelut etukäteen kohdekohtaisesti.


 

 

 

 
 

Muista minut

Davanti Finland Oy, Vuorenharjuntie 9, 13130 Hämeenlinna, +358 40 557 3388