Tasokkaat suurkeittiölaitteet Davantilta

Suurkeittiölaitteet jokaiseen tarpeeseen löytyvät laajasta valikoimastamme. Suurkeittiölaitteiden, esimerkiksi koulujen, päiväkotien tai sairaaloiden laitteiden, on oltava luotettavia, tehokkaita ja riittäviä kapasiteetiltaan. Olipa kyse keittopadoista, rata-astianpesukoneista tai kylmähuoneista, Davanti tarjoaa ratkaisut suurimpaankin keittiöön. Monipuolinen osaaminen alalla ja pitkä kokemus uudisrakennuskohteista takaa suurkeittiölaitteiden valinnan onnistumisen kerralla.

Davantin vahvuuksiin sisältyy myös keittiösuunnittelu, joka voidaan toteuttaa sähkösuunnittelusta laitteiden sijoitteluun asti. Kokemuksemme ravintolamaailmasta auttaa ymmärtämään keittiöhenkilökunnan kannan, ja myyjän sijasta näkemään asiat kokin silmin. Suurkeittiölaitteiden asemoinnissa on tärkeää minimoida henkilökunnan pitkät välimatkat välttämättömiin pisteisiin ja luoda tehokkaat yksiköt keittiön sisälle. Valitsemalla oikeat suurkeittiölaitteet sijoitettuna oikeisiin paikkoihin, työnteko helpottuu. Laitteiston merkitys kasvaa erityisesti kun kyseessä on suuri keittiö, jossa pienikin vika vaikuttaa satoihin asiakkaisiin. Huoltomme huolehtii, että suurkeittiölaitteisiin tehdään ajoittaiset tarkistukset ja huollot, jotta vikoja ei pääsisi ilmenemään kriittisillä hetkillä.

Tarpeitasi vastaavat ja monipuoliset suurkeittiölaitteet

Toivomme että löydät sivuiltamme kaikki tarvitsemasi suurkeittiölaitteet projektiisi tai täydennykseksi vanhan rinnalle. Mikäli etsimääsi tuotetta ei löydy, voit aina ottaa yhteyttä niin teemme tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Huomaa, että mitoitamme muun muassa kylmä- ja pakastehuoneet sekä buffetlinjastot aina tapauskohtaisesti, joten emme ole luoneet niistä tuotteita sivuillemme. Kaikissa projektiluontoisissa tapauksissa haluamme sopia ensisijaisesti tapaamisen paikan päällä, jotta pääsisimme nopeasti samalle sivulle ja aloittamaan yhteistyön.

Ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 040 501 6887 niin autamme mielellämme juuri sinulle sopivan ratkaisun löytämisessä.

Viestin jättäminen onnistuu lisäksi sivustoltamme yhteydenottolomakkeella.

 
 

Muista minut

Davanti Finland Oy, Keskikankaantie 14, 15860 Hollola, 040 501 6887

Ravintolalaitteet | Kahvilalaitteet | Suurkeittiölaitteet